Natrag
23.4.2019 23:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pretučena žena napustila Sigurnu kuću i vratila se nasilniku

14.8.2014 @ 14:42 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Supruga 41-godišnjeg Ilije K., obiteljskog nasilnika, koji je više puta prijavljivan policiji, provela je šest mjeseci u sigurnoj kući u Zagrebu.

Kako saznajemo iz sigurne kuće, nesretna žena je u njihovoj ustanovi bila od prosinca 2012. do lipnja 2013. godine, kada je odlučila svojevoljno napustiti sigurnu kuću. U Zagrebu je sebi uredila stan koji je naslijedila od roditelja, a našla je i posao.

– Dok je bila u sigurnoj kući, bila je vrlo suradljiva i željela je razriješiti svoju situaciju. Pretpostavljam da je potom uslijedio ‘period medenog mjeseca’ gdje joj je suprug obećavao da će se promijeniti – kazao je naš sugovornik.

U Sigurnu kuću u Zagrebu poslana je preko dubrovačkog Centra za socijalnu skrb, a kako saznajemo, u jednom trenutku je čak bila donešena sudska odluka o oduzimanju djece objema roditeljima.

Inače, Ilija K. radio je u dubrovačkoj Čistoći gdje je otkaz dobio zbog alkoholizma, a prema neslužbenim informacijama danas mu je nakon saslušanja određen istražni zatvor te je predan pritvorskom nadzorniku.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana