Aktualno

Pretraga dužnika dostupna po imenu!

Ako niste još detaljno pretražili popise poreznih dužnika, jer vam se ne da listati toliko stranica, no jako ste kuriozni ima li na njemu vaših susjeda, prijatelja, znanaca, političara… stiglo je olakšanje.

Netko se sjetio i napravio popis poreznih dužnika s olakšanim pretraživanjem. Laku pretragu, po imenu i prezimenu, možete obaviti na  http://www.popisporeznihduznika.com/.

A na početku iste istaknuto je kako su napravljene u dobroj namjeri te da je njihova namjena isključivo olakšati pretragu podataka koje je porezna uprava već učinila dostupnima.

– Stranice su puštene u rad 1. kolovoza i nakon objave na nekoliko većih portala bilo je jasno da smo podcijenili interes građana. Navala je bila tolika da je bilo potrebno hitno zakupiti jači server ili zatvoriti stranice – napisali su, između ostalog, izrađivači stranica.

Pročitajte još

UPISI Na Sveučilištu u Dubrovniku ostalo 260 slobodnih mjesta za jesenski rok

Dulist

DON IVO ZEČEVIĆ Osjećam da sam s nekim projektima tek započeo, a moramo otići

Leona Rašica

OBITELJ GRBIĆ PAJO Pomadore, poveruni, tikvice… U njih je sve eko!

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija