DuList IN

‘PRESRETNI SMO’ Marin i Kristina Čilić otkrili spol prinove

'PRESRETNI SMO' Marin i Kristina Čilić otkrili spol prinove

Proslavljeni hrvatski tenisač, ujedno i konavoski zet Marin Čilić i njegova supruga Kristina čekaju svoje prvo dijete, a javnosti su otkrili i bebin spol.

-Proživaljavam prekrasno razdoblje. Prošla je godina bila apsolutno jedna od najljepših, a pritom mislim na vjenčanje s Kristinom. Ova godina također zbog vijesti o dolasku bebe. Iduća će možda biti najljepša zbog rođenja sina, ali o tom potom. Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u u ovim trenucima – rekao je Čilić za Story.

Podsjetimo, Marin Čilić i njegova lijepa supruga Konavoka Kristina vjenčali su se u travnju 2018. u Crkvi sv. Nikole u Cavtatu. Brakom su tako okrunili osam godina ljubavi. Upoznali su se upravo u Dubrovniku 2008. godine na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa, a ubrzo nakon toga njihovo je prijateljstvo preraslo u ljubav.

Nakon toga par je započeo zajednički život u Marinovu zagrebačkom stanu, a Kristina je gotovo uvijek bila u gledalištu na njegovim mečevima, ‘prizivajući’ mnoge strane medije koji su se pitali tko je misteriozna ljepotica koja, kako je Marin nebrojeno puta rekao ‘donosi sreću na terenu’, nekadašnja prva pratilja na izboru za Miss Alpe Adria.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist