Aktualno

Premješten sporni prometni znak

Premješten sporni prometni znak

Nakon što smo u ponedjeljak, potaknuti apelom jednog našeg sugrađanina, objavili fotografiju prometnog znaka “posađenog” uz sam rasvjetni stup pločnika na Obali Pape Ivana Pavla II, što je priječilo prolaz majkama s djecom u kolicima, invalidima u kolicima, ali i slabovidnim i slijepim osobama, iz Grada Dubrovnika odlučili su reagirati.

Tako saznajemo da je tvrtka “Tehnogradnja” prometni znak jučer premjestila na mjesto “na kojem više ne smeta”.

– Cilj je Grada Dubrovnika da svi nogostupi budu dovoljnih dimenzija kako za dječja, tako i za kolica koja koriste osobe s poteškoćama u kretanju – kažu iz Gradske uprave.

– Je li ovo bilo ucrtano u projektnu dokuemntaciju rekonstrukcije ili je samovolja izvođača? Evo već je druga godina, a još uvijek isto stanje – napisao nam je u ponedjeljak naš čitatelj, ali još uvijek nije poznat odgovor na to pitanje.
 

Pišite nam!
Ukoliko i Vi imate komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, pišite nam na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/350 670. Rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist