Natrag
23.5.2018 20:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Preminula Luce Glavić

22.6.2012 @ 11:51 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Preminula je ugledna dugogodišnja dubrovačka hotelijerska djelatnica u mirovini gospođa Luce Glavić koja je u 77. godini života izgubila borbu s teškom bolešću.

U profesionalnom radu Luce Glavić posvetila se uzdizanju kvalitete dubrovačkog turizma. Ekonomski fakultet završila je 60-ih godina u Zagrebu, u Americi se usavršila u simultanom prevođenju.

Aktivno je svojim angažmanom doprinijela izgradnji i razvoju hotelskog naselja Babin kuk. Kasnije je radila u odjelu prodaje, bila direktorica Plakira, a dobila je europsko priznanje  uspješnog menadžera svoga vremena.

Nakon prvih višestranačkih izbora bila je  pročelnica grada Dubrovnika za turizam, a za vrijeme Domovinskog rata i član Kriznog stožera obrane grada. Postaje i članica predsjedništva Hrvatske udruge hotelijera, koji joj je 1995. godine dpdijelio priznanje.
Sprovod Luce Glavić bit će danas na groblju Presvetog Trojstva na Grudi u 18 sati.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana