Natrag
21.4.2018 07:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Premijerno izveden mjuzikl ‘Pepeljuga’! Hoće li ih turneja odvesti do Dubrovnika?

9.3.2017 @ 21:59 Dulist dulist IN / Kultura

Podijelite:

Nakon premijerne zagrebačke izvedbe, mjuzikl ‘Pepeljuga’ bit će izveden 12. ožujka u sportskoj dvorani Gripe (Split), 23. ožujka u varaždinskoj Areni te 31. ožujka u dvorani Gradski vrt (Osijek), nakon čega slijedi regionalna turneja.

Autorski tim upravo je DuListu u veljači otkrio kako će ih turneja dovesti i do Dubrovnika!

Jedna od najljepših bajki ‘Pepeljuga’ premijerno je izvedena u ispunjenoj maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova. U glavnim ulogama su Kim Verson kao Pepeljuga i Bojan Jambrošić kao princ Christopher, a glumačku družinu čine i Mia Begović kao maćeha, Nera Stipičević kao sestra Joy, Marija Kolb kao sestra Grace, Doris Teur kao Dobra vila, Zrinka Kušević kao kraljica Constantina, Taher Sanuri kao kralj Maximilian, Romano Nikolić kao Lionel, kraljevski upravitelj te još preko dvadeset članova ansambla i orkestra.

Za prijevod, adaptaciju teksta i pjesama zaslužan je Alen Đurica, dirigentica i asistentica redatelja je Iva Bardun, scenografiju potpisuje Nenad Marković, koreografiju i scenski pokret Manuela Svorcan dok su za kostimografiju zaslužni Bane Dević, eNVy room i Mateja Miković. Svjetski poznati broadwayski mjuzikl u hrvatskom izdanju donosi Emotion Production u suradnji s B Glad produkcijom i producentom Tadijom Kolovratom dok režiju potpisuje Robert Bošković.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana