Natrag
26.4.2018 11:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

PRELIJEPA CAVTAJKA Britanski mediji raspisali se o Kristini Milković

16.7.2017 @ 12:44 Dulist dulist IN

Podijelite:

Što je sjajni Marin Čilić dalje napredovao na ovogodišnjem Wimbledonu, britanskim medijima postajao je sve zanimljiviji, pogotovo njegov privatni život. Tako su se ovih dana raspisali o njegovoj dugogodišnjoj djevojci, Cavtajki Kristini Milković.

‘Tko je Kristina Milković?’ osvanulo je u britanskom The Sunu, koji se pita koja to tajanstvena djevojka stoji iza svih uspjeha stasitog Međugorčanina te ga prati na svakom meču. Tako ističu da je Kristina psihologinja i politologinja zaposlena u jednoj hrvatskoj banci, čiji su profili na društvenim mrežama zatvoreni i privatni te se ne voli puno eksponirati. Kristina govori engleski, španjolski i talijanski jezik, a jedno vrijeme bavila se i manekenstvom.

Podsjećaju kako je par zajedno već punih sedam godina. Bila mu je najveća podrška za vrijeme osvajanja prvog Grand Slam turnira u karijeri, US Opena 2014. godine, a istaknuli su i podatak da je od 17 osvojenih turnira uz njenu podršku Čilić osvojio čak 14. Sam Čilić jednom je istaknuo kako mu djevojka donosi sreću.

Inače, Kristina i godinu stariji Marin prvi su se put sreli baš u Dubrovniku, točnije na Stradunu sredinom travnja 2008. godine. Čilić se tada kao član hrvatske Davis Cup reprezentacije pred Crkvom svetog Vlaha družio s dubrovačkom dječicom na manifestaciji Kids Day, a upravo je Kristina bila HTS-ova hostesa.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana