Zanimljivosti

Preko granice do plaće od 10 tisuća eura

Nezaposlenim Hrvati kojih je iz mjeseca u mjesec nažalost sve više mogli bi svoju priliku potražiti u NATO-u ili pak u nekoj od institucija Europske unije.

Naime, u tijeku je natječaj Sjevernoatlantskog saveza, piše Slobodna Dalmacija, koji traži 30 novih djelatnika u sjedištu Saveza u Bruxellsu, u raznim diplomatskim predstavništvima po Europi, kao i u misijama na Kosovu i Afganistanu. Radi se o civilnom, tzv. međunarodnom osoblju NATO-a.

O kategoriji radnog mjesta naravno ovise i mjesečna primanja koja se kreću od 10 440 eura, što je najviši iznosa za poslove rukovodećih službenika i savjetnika, dok najniži iznos primanja iznosi 2400 eura i to za poslove administrativnog referenta, osiguranja, te za tehničke poslove.

Kad je riječ o zapošljavanju u institucija EU-a, prilika našim građanima pruža se već u 6. mjesecu kada se raspisuje natječaj za zapošljavanje naših državljana koji žele raditi u EU institucijama.
 

Pročitajte još

ZANIMLJIVA VEČER Veliki i mali ljubitelji astronomije na tvrđavi sv. Ivana

Dulist

THIS STREET IS A PEDE… Na novim se stratama potkrala pogreška koja je dobro nasmijala sugrađane

Dulist

‘MOJA PRAVA JUBAVI’ Markosu nagrada publike na festivalu dalmatinske šansone

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija