Aktualno

PREKO 100 MILIJUNA PREUZIMANJA Korisnici Androida, ako imate ovu aplikaciju – deinstalirajte ju!

Korisnici besplatne verzije CamScannera, budite na oprezu.

U CamScanneru je nedavno pronađen skriveni modul Trojan Dropper koji omogućava tajno preuzimanje i instaliranje zlonamjernog programa na Android uređajima bez znanja korisnika. Zlonamjerni modul zapravo se ne nalazi u kodu same aplikacije; on je dio aplikacije PDF Creator.

Riječ je o vrlo popularnoj aplikaciji za stvaranje PDF-a s više od 100 milijuna preuzimanja u Google Playu. Da biste bili sigurni, deinstalirajte aplikaciju CamScanner s Android uređaja jer je Google već uklonio aplikaciju iz službene Play Trgovine, prenosi tportal.

Modul su otkrili lovci na viruse iz kompanije Kaspersky, a problem je uočen kad su se mnogi korisnici CamScannera potužili na sumnjivo ponašanje aplikacije kojoj su udijelili niz loših ocjena u Google Play Trgovini. Plaćena verzija CamScannera radi bez greške i još uvijek je dostupna u Google Play trgovini.

Pročitajte još

OLIMPIJSKE NADE Jugašima četvrto mjesto

Dulist

MARE I LEONA U ĐIRU ‘Ne bismo Orsan mijenjali ni za što, ali izluđuje nas parking i skupa butiga’

Dulist

LIJEČNICE MARIJA I KATARINA DORŠNER Uvijek smo se pratile u stopu. Sestra je osoba na koju možeš u svemu računati

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija