Natrag
23.4.2019 14:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

Predstavnici TZ Pirovac u posjetu Konavlima

14.10.2013 @ 14:43 Ana Prohaska Zanimljivosti

Podijelite:

Protekli vikend u Konavlima je na edukacijskom putovanju boravila grupa poduzetnika iz Pirovca predvođena direktoricom turističke zajednice Marijom Šparicom.

Suradnja Agroturizma Konavle i TZ Pirovac dogovorena je tijekom prošlogodišnjih Dana hrvatskog turizma koji su se održavali u Dubrovniku i  kada je Agroturizam Konavle kao partner organizirao promotivne obilaske agroturističkog sadržaja Konavala.

Privatni iznajmljivači, vinari i maslinari, ali i predstavnici javnog sektora mogli su se u Konavlima na primjerima dobre prakse upoznati s kolegama i steći nova iskustva u ovom segmentu turizma. Pirovčani su u subotu obišli OPG Carevinu, kušaonicu ulja Glavinja, Kuću Rilović i Kuću Glavić te su se upoznali i s radom udruge Konavoska kuća. U nedjelju je na programu bio obilazak samostana sv.Vlaha u Pridvorju, vinarije Karaman, Izletišta Đivanović u Ljutoj i Kamenih Dvora. Edukacijski program nadopunjen je i posjetom u kušaonici vina Vodopić i Štalici.

„Iznimno smo zadovoljni posjetom Konavlima, gostoprimstvom i svime što smo mogli vidjeti i naučiti. Ovime smo potvrdili ispravnost odluke turističkog vijeća  da obiđemo baš Konavle kao reprezentativni primjer destinacije izvrsnosti u ruralnom turizmu“, izjavila je Marija Šparica, direktorica TZ Pirovac.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana