Zanimljivosti

PREDSTAVLJEN NOVI MODEL MAZDE Započela još jedna MICE sezona u Valamarovim hotelima

PREDSTAVLJEN NOVI MODEL MAZDE Započela još jedna MICE sezona u Valamarovim hotelima

Treningom za europske distributere predstavljena je nova Mazda 3 koja je krajem mjeseca ožujka obilježila početak još jedne izvrsne MICE sezone u Valamarovim hotelima na Babinom kuku. Novi model Mazde 3 u Dubrovniku je okupio više od 850 sudionika u čak tri Valamarova hotela – Valamar Collection Dubrovnik President, Valamar Lacroma Dubrovnik te Valamar Argosy.

Uz mnogobrojne posjete korporativnih grupa i velikih međunarodnih skupova u Valamarovim hotelima, sredinom travnja hotel Valamar Lacroma Dubrovnik bit će ponosni domaćin međunarodne konferencije EENA 112.

European Emergency number Association (EENA 112) u Dubrovniku će okupiti više od 750 stručnjaka koji brinu o javnoj sigurnosti, od profesionalnih službi sigurnosti, do mobilnih operatera i predstavnika EU institucija. U hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik, raspravljat će se o novim tehnologijama u javnoj sigurnosti poput korištenja dronova, ali i o prijetnjama klimatskih promjena. Zanimljivo je naglasiti da će na spomenutoj konferenciji sudjelovati i član ekipe ronioca koji su spašavali djecu iz poplavljene špilje na Tajlandu u lipnju prošle godine.

Da je interes za organizacijom poslovnih događaja na jugu Hrvatske iz dana u dan sve veći dokazuje odlična MICE predsezona dok su navedeni poslovni događaji samo dio onoga što nas na Babinu kuku ove godine očekuje.

-S obzirom da kompleks naših hotela u Dubrovniku nudi vrlo širok spektar mogućnosti za MICE poslovanje uključujući vrhunsku kvalitetu objekata i usluga do brojnih lokacija idealnih za razna zahtjevna događaje poput gala večera, večera dobrodošlice sve do raznih ‘team building’ aktivnosti brojni poslovni događaji očekivan su ishod – ističe Marilka Tovarac, voditeljica odjela MICE prodaje u dubrovačkoj podružnici Valamar Riviere.

-Obujam ulaganja, najveći kongresni kapaciteti u regiji te stručno osoblje samo su neki od pokazatelja postavljanja visokih standarda u području organizacije poslovnih događaja Valamarovih dubrovačkih objekata, bez obzira na to radi li se o manjim sastancima ili pak velikim kongresima koji okupljaju tisuće sudionika dok smo uz sve navedeno neizmjerno ponosni što nas i struka kontinuirano prepoznaje. Naime hotel Valamar Lacroma Dubrovnik već je pet godina uzastopce ponosni dobitnik prestižne nagrade World Travel Awards za najbolji poslovni hotel u Hrvatskoj što je još jedna potvrda naših najviših standarda poslovanja – zaključila je Marilka Tovarac.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist