DuList INDuList PROMO

PREDSTAVLJAMO WINKO.COM Idealno mjesto susreta ponude i potražnje

PREDSTAVLJAMO WINKO.COM Idealno mjesto susreta ponude i potražnje

Tražilica Winko.com, idealno mjesto susreta ponude i potražnje, prilagođena je potrebama i životnom stilu današnjih korisnika.

Winko.com objedinjuje ponude više od 200.000 tvrtki i od 80.000 obrta te svima koji su u potrazi za određenim proizvodima i uslugama, nudi izbor od preko 2,3 milijuna različitih proizvoda i usluga.

Neovisno traži li se samo jedan komad pocinčanog vijka za krovišta ili najbliži majstor za popravak perilice rublja, pretraga putem ključnih pojmova (naziva poduzeća, proizvoda ili usluge), posjetitelju daje pregled cjelokupne ponude traženog.

Odabirom određenog ponuđača proizvoda ili usluge, posjetitelj je preusmjeren na njegov profil koji sadrži sve važne informacije – od popisa svih proizvoda ili usluga koje taj ponuđač nudi, do kontakt informacija i informacija o lokaciji, radnom vremenu, načinu plaćanja, zastupstvima, certifikatima te pregled povijesti svakog poduzeća. Zahvaljujući takvom konceptu, posjetitelji sve informacije imaju na dlanu, a pretraživanje između ponuda je jednostavno, sistematizirano i brzo.

Svi mi volimo, kada smo u potrazi za nekim proizvodom ili uslugom, istražiti sve opcije i odabrati za nas najpovoljniju. Zbog toga tražilica Winko.com ima opciju slanja direktnog upita, na jednog ili više ponuđača, čime je proces komunikacije i izmjene informacija uvelike olakšan i ubrzan. Winko je tu da dokaže kako pronalaženje željenog proizvoda i usluge nije nemoguća misija te da posjetitelji, zahvaljujući širokom izboru od 2,3 milijuna proizvoda i usluga, imaju mogućnost biti izbirljivi.

Winko – najjednostavniji oblik web oglašavanja i idealna prodajna platforma

S druge strane, ponuđačima proizvoda i usluga, tražilica Winko.com predstavlja najjednostavniji oblik web oglašavanja i idealnu prodajnu platformu. Ponuđači imaju mogućnost da se istaknu u odnosu na konkurenciju i odaberu one ključne riječi koje najpreciznije opisu njihovu ponudu, a odabirom određene pozicije oglašavanja, utječu i na poziciju pojavljivanja u rezultatima pretrage.

U ponudi je veći broj paketa koji kombiniraju različite opcije oglašavanja preko tražilice Winko.com. Ovisno o broju ključnih riječi (5,25,50 ili 100) ili proziciji oglasa (Platinum, Gold ili Silver) klijenti mogu odabrati onu kombinaciju koja najbolje predstavlja njihovu ponudu, a najpristupačnija opcija podrazumijeva oglašavanje već od 13 lipa dnevno. Svako poduzeće u bazi tražilice ima vlastiti profil, mini web – stranicu, vizualno vrlo atraktivnu i preglednu koja na jednom mjestu objedinjava sve važne informacije o pojedinom poduzeću ili obrtu – od adresnih i kontakt podataka, do proizvoda i usluga u ponudi, načina plaćanja i podacima za uplatu i informacija o radnom vremenu.

Novu tražilicu karakterizira izrazita jednostavnost i brzina pretraživanja, ali i suvremeni responsive dizajn čime je pretraživanje omogućeno i korisnicima tablet uređaja i pametnih telefona. Pristup tražilici, pretraživanje i mogućnost slanja grupnih upita dostupni su 24/7.

Posjetite i pretražujte – www.winko.com.

E-mail: info@winko.com
Telefon: +385 (1) 55 56 951
Telefax: +385 (1) 30 30 501

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist