Kultura

PREDSTAVA ‘BRODOLOMKE’ Hana, Beba, Dinka i Mateja u teatru!

Gostovanje Kazališta Moruzgva u KMD-u s predstavom ‘Brodolomke’ odigrat će se večeras, 8. i u subotu 9. veljače s početkom u 19.30 sati. Predstavu prema tekstu Ane Maras Harmander režirao je Krešimir Dolenčić.

U podjeli su: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić i Luka Petrušić.

‘Brodolomke’ su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Hana, Beba, Dinka i Mateja četiri su posve različite žene, a svaka je na svoj način primorana suočiti se s istim problemom, alkoholom. Terapija plesom koju vodi ništa manje osebujan bivši ovisnik Željko povezat će te živote u statistički gotovo nemoguću kombinaciju. Dinamika njihovih odnosa otkriva osobne konflikte koji na posve neočekivan način svoja razrješenja pronalaze kroz podršku i suosjećanje.

Rezervacije ulaznica na e-mail: blagajna@kmd.hr a dostupna je i online kupnja putem portala: www.ulaznice.hr

Pročitajte još

DVIJE IZVEDBE ‘Tri sestre’ Boba Jelčića u parku Gradac

Dulist

U Sponzi otvorena izložba Ivane Dražić Selmani ‘Horizonti sjećanja’

Dulist

KLAVIRSKI RECITAL U DVORU Jurinić očarao publiku Spomenikom Beethovenu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija