Grad

PREDSJEDNIČKI APARTMANI Evo gdje se u Gradu odmaraju princeze, kraljevi i šeici

PREDSJEDNIČKI APARTMANI Evo gdje se u Gradu odmaraju princeze, kraljevi i šeici

Ekskluzivnost, luksuz, vrhunski servis i osoblje… neke su odlike predsjedničkih apartmana dubrovačkih visokokategornika.

Takvu uslugu prati naravno i cijena koja se (za one apartmane za koje su nam dostavljene) kreće od 1000 do preko 3000 eura po danu u srcu sezone. Ovakvi tipovi apartmana privlače i posebne, VIP goste pa su isti često utočište brojnih svjetski poznatih osoba željnih prije svega privatnosti, ali i luksuza, udobnosti i vrhunske usluge. Ovom vam prilikom stoga predstavljamo predsjedničke apartmane dubrovačkih hotela, a njihove opise dostavili su nam sami hoteli.

 

HILTON IMPERIAL

Topli mediteranski tonovi s dodatkom mramora

hilton-imperial-16 Luksuzno opremljen predsjednički apartman ukupne površine 83 m2 smješten je pri samom vrhu hotelske zgrade. Raspolaže raskošno uređenom dvokrevetnom sobom, prostranim dnevnim boravkom, radnom sobom, blagavaonicom, kuhinjom i dvijema kupaonicama. Uz očaravajući pogled pažnju privlači mramorna kupaonica opremljena brendiranim toaletnim potrepštinama. Njenu posebnost predstavlja pogled u kojem gost uživa i dok se opušta u jacuzziju. Cijeli apartman uređen je u toplim mediteranskim tonovima, stilskim namještajem s dodatkom mramora te umjetničkim djelima iz života Dubrovnika.

Osim bežičnog interneta, audio vizualne opreme, mini bara i aparat za kavu, gostima ovog apartmana je na raspolaganju Executive Lounge, svojevrsni dnevni boravak koji od 7 do 23 sata pruža usluge hrane i pića bez dodatne naknade za gosta. Ono što gosti najviše ističu kod Executive Loungea je personalizirana usluga. Da doslovno citiramo jednog gosta: ”Od najboljeg concierga do prijateljskog osmjeha“.

 

 

Royal Princess Hotel

Spoj tradicionalnog i modernog

royal-princess-(1)

Predsjednički apartman Royal Princess Hotela površine 200 m2 gostima pruža nenadmašivu razinu komoditeta i luksuza. Privatna sauna, jacuzzi i dizajnirani namještaj u kombinaciji s ostatkom interijera stapaju se u čaroban spoj tradicionalnog i modernog koji će mnoge ostaviti bez daha. Ekskluzivno uređen dnevni boravak, prostrana taraca s pogledom na Jadransko more i romantični zalazak sunca, spavaća soba s najudobnijim king krevetom te velika kupaonica jamstvo su jedinstvenog doživljaja i prekrasnih uspomena koje će gosti ponijeti sa sobom.

Prilikom uređenja interijera korišteni su materijali i teksture visoke kvalitete koji omogućavaju udobnost, ali i izniman estetski doživljaj. Pažljivo koncipirano osvjetljenje namještaja koji je projektiran po mjeri te velika površina staklenih ploha koje u interijer propuštaju puno prirodnog svjetla omogućili su Royal Princess Hotelu da se izvrsno uklopi u postojeći sklad prirode i čovjeka u jednom od najljepših i najekskluzivnijih dijelova grada Dubrovnika.

Cijene se kreću od 1000 do 3000 eura po danu.

 

 

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik

Luksuz na dvije etaže

Valamar_Lacroma_Dubrovnik_p

Predsjednički apartman hotela Valamar Lacroma Dubrovnik je luksuzno opremljen dvoeta˛ni apartman ukupne površine 143 m², a nalazi se na najvišoj eta˛i hotela te pru˛a nezaboravne poglede na more i Elafitske otoke. Na donjoj etaži apartmana nalazi se prostrani dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinja opremljena suvremenom tehnologijom i posuđem, radni stol i toalet te balkoni s ležaljkama, dok su na gornjoj etaži smještene dvije prostrane spavaće sobe s garderobama i kupaonicama uz koje se nalaze privatni balkon i terasa s jacuzzijem.

Posebnost apartmana je pristup vlastitoj spa zoni Executive Spa, koja pruža istinsku harmoniju užitka na površini od 78 četvornih metara. Ova privatna spa zona sastoji se od aroma saune, finske saune, prostora za masažu i opuštanje, vanjskog jacuzzija i vitality bara.

VIP tretman, ogrtači i papuče, deluxe košara s voćem, šampanjac i raskošni cvjetni aranžmani su standardna priprema za gosta predsjedničkog apartmana.

Cijena noćenja u visokoj sezoni kreće se od 2.000 eura nadalje.

 

Valamar Dubrovnik President

Elegancija i raznolikost

president027

Predsjednički apartman hotela Valamar Dubrovnik President pruža vrhunsku eleganciju i raznolikost za goste koji žele uživati u istinskom luksuzu. Ovaj najekskluzivniji apartman u hotelu prostire se na 105 četvornih metara i ima vlastitu veliku taracu s jacuzzijem i ležaljkama s koje se pružaju panoramski pogledi na more i Elafitske otoke.

Apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, spavaće sobe s kupaonicom i odvojenog toaleta. VIP tretman, ogrtači i papuče, deluxe košara s voćem, šampanjac i raskošni cvjetni aranžmani su standardna priprema za gosta predsjedničkog apartmana.

Cijena noćenja u predsjedničkom apartmanu hotela Valamar Dubrovnik President u visokoj sezoni kreće se od 3.000 eura nadalje.

 

Dubrovački vrtovi sunca

Kraljevsko uređenje Revelina

revelin-vrtovi-sunca (2)

Kraljevsko uređenje i zapanjujući pogled glavna su obilježja predsjedničkog apartmana “Revelin” u Dubrovačkim vrtovima sunca. Nalazi se na samom vrhu hotela te se rasprostire na 136 m2 u kojima su smještene ekskluzivno uređena spavaća soba, moderno uređen i prostrani dnevni boravak, raskošna blagavaonica, elegantni salon s prostorom za sastanke, luksuzno uređena en-suite kupaonica s ekskluzivnom kozmetikom te prostranom elagantno uređenom garderobom. Spoj neprocjenjive udobnosti, najsuvremenije tehnologije te personalizirana Club usluga u potpunosti će nadmašiti sva očekivanja luksuza. Gosti ovog apartmana imaju prvorazredne pogodnosti kao što je pristup ekskluzivnom Club Lounge-u, personalizirani check – in i check – out na recepciji Club Floor-a uz doručak u Club Lounge-u ili na krovnoj taraci hotela, a dodatne pogodnosti uključuju vino i canapé za dobrodošlicu, cvijeće i voće u sobi, dnevnu dostavu stranih novina i časopisa na zahtjev, uslugu večernje pripreme sobe uz mogućnost izbora dodatnih jastuka. ‘Revelin’ je opremljen aparatom za kavu, mini barom, satelitskom i Pay TV-om, bežičnim pristupom Internetu te sefom u sobi.

Cijena u visokoj sezoni je 2000 EUR dnevno.

 

HOTEL EXCELSIOR

Povijest sa šarmom modernog

ALH_excelsior_presidential_

Predsjednički apartman Hotela Excelsior smjestio se u Vili Odak. Uz sofisticirani ambijent, potpunu privatnost, vrhunski tretman, jedinstvenu odliku predsjedničkog apartmana u Vili Odak čini prepoznatljiv i nezaboravan pogled na poznatu vizuru Dubrovnika iz svakog kutka ovog luksuznog apartmana.

Uz minimalistički pristup korišteni su prirodni materijali toplih boja te prevladavaju boje kamena, lavande i pijeska kako bi se stvorio prirodni i neponovljivi umjetnički dojam ‘galebova krila’. U apartmanu dominira stilizirani namještaj s kraja 19. i početka 20. stoljeća, površine je 160 četvornih metara, a sastoji se od predsoblja, prostranog dnevnog boravka, dvije odvojene spavaće sobe, dvije moderno opremljene kupaonice s odvojenim WC-om te prostorom za gimnasticiranje.

Opremljen je visoko kvalitetnim namještajem koji pripada razdoblju ‘la belle epoque’, gdje dominiraju detalji inspirirani poviješću uz šarmantni dodatak modernih forma čime se dočarava atmosfera opuštajećeg ambijenta. Prostor dodatno obogaćuju umjetnička djela eminentnih hrvatskih umjetnika.

 

 

HOTEL DUBROVNIK PALACE

Magnolija s minimalističkim stilom opremanja

ALH_HDP_Magnolija_suite_02

Hotel Dubrovnik Palace posjeduje posebno izdvojeno VIP krilo u kojem su smješteni luksuzno opremljeni apartmani od kojih se izdvaja predsjednički apartman Magnolija. Apartman Magnolija, u kojemu dominira minimalistički stil opremanja, površine je 220 četvornih metara te se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka s kaminom, spavaćom sobom, garderobom, poslovnim kutkom, dvjema kupaonicama s jaccuzijem, terasom te posebnim ‘junior’ apartmanom koji je povezan s predsjedničkim. Privatna terasa s koje se pruža jedinstven pogled savršeno je mjesto za opuštanje.

Njegov interijer je jedinstven zbog korištenja organskih materijala koji se svojim sastavom i oblikom izvrsno uklapa u prirodno mediteransko okruženje. Posebno dizajnirani namještaj, unikatni detalji, te skulpture, tapiserije i slike Meštrovića, Džamonje, Jagode Buić, Murtića i Pulitike tvore prekrasni luksuzni ambijent.

Prateći zahtjeve mondenog turizma Hotel Dubrovnik Palace uz postojeću plažu i bazene ima i privatnu ‘VIP club plažu’ namijenjenu gostima koji žele uživati u potpunoj privatnosti uz vrhunski servis i osoblje koji im je na raspolaganju u svakom trenutku.

 

HOTEL BELLEVUE

Jednostavan i nenametljiv

ALH_bellevue_-presidential_

U predsjedničkom apartmanu Hotela Bellevue sve je jednostavno i nenametljivo. VIP krilo hotela, koje se nalazi na petom katu hotela, tvori apartman ‘Lovor’ uz dvije luksuzne sobe, koje imaju mogućnost spajanja s ‘predsjedničkim apartmanom’. Predsjednički apartman Lovor ima prostrani balkon te pogled na pješčanu plažu i zaljev Miramare s 30 metara visoke litice.

U predsjedničkom apartmanu ‘Lovor’, koji odiše neprimjetnom raskoši, prevladavaju prirodne smeđe i bež boje, a dominantnu poziciju ima prirodni kamen. Opremljen je skupocjenim lakiranim namještajem, a apartman veličine 100-tinjak četvornih metara raspolaže s dvjema kupaonicama, spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Unutarnjim dizajnom apartmana, kao i cijeloga hotela, dominiraju organski materijali, mediteranski ugođaj, ambijentalnost i art koncepcija.

Sobe krase litografije i pasteli dvaju vrhunskih hrvatskih umjetnika Fedora Džamonje, sina poznatog kipara, i sam priznati fotograf i slikar; te Željka Senečića, slikara, arhitekta i scenografa.

 

HOTEL CROATIA

Privatnost i ekskluzivnost

ALH_croatia_presidential_su

Arhitektonski uklopljen u prirodno mediteransko okružje, Hotel Croatia s 487 smještajnih jedinica, od kojih svaka ima balkon s mogućnosti izbora pogleda na otvoreno more, cavtatski zaljev ili borovu šumu raspolaže i s luksuzno opremljenim predsjedničkim apartmanom.

Predsjednički apartman smješten je na najvišem, desetom katu hotela što gostima jamči potpunu privatnost i ekskluzivnost. Površine je 120 četvornih metara te se sastoji od tri raskošno uređene spavaće sobe s bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom, prostranim salonom i blagovaonicom te mini kuhinjom. Osobitu vrijednost apartmanu daje i izuzetno velika privatna taraca s koje se pruža panoramski pogled na otvoreno more i vizure Dubrovnika.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist