Grad

Predložite svog kandidata za priznanje uz blagdan sv. Vlaha i Dana Grada Dubrovnika

Predložite svog kandidata za priznanje uz blagdan sv. Vlaha i Dana Grada Dubrovnika

Odbor za javna priznanja Gradskog vijeća Grada Dubrovnika pokrenuo je postupak za predlaganje kandidata za javna priznanja koja se dodjeljuju prigodom blagdana sv. Vlaha – Dana Grada Dubrovnika. Javna priznanja uključuju proglašenje počasnim građaninom Grada Dubrovnika, Nagradu Dubrovnika za životno djelo i Nagrada Dubrovnika.

Počasnim građaninom Grada Dubrovnika može se proglasiti građanin Republike Hrvatske ili stranac koji je svojim djelovanjem i postupcima znatno doprinio promicanju, značenju i ugledu Grada Dubrovnika, ostvarivanju i razvijanju međusobnih odnosa Grada Dubrovnika i drugih gradova, naroda i država, razvoju demokracije, mira u svijetu i općem napretku čovječanstva.

Nagrada Dubrovnika za životno djelo dodjeljuje se pojedincima, hrvatskim i stranim državljanima za iznimna postignuća važna za Grad Dubrovnik na raznim područjima djelovanja i stvaralaštva.

Nagrada Dubrovnika dodjeljuje se za postignuća važna za Grad Dubrovnik na raznim područjima djelovanja i stvaralaštva i to pojedincima, trgovačkim društvima, ustanovama i drugima.

Potencijalni predlagači mogu dodjelu javnih priznanja predložiti Odboru za javna priznanja, uz obrazloženje, najkasnije do 27. prosinca 2019.

Sve informacije o načinu prijave dostupne su u tekstu poziva OVDJE.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist