Politika

Predizborni skup Domoljubne koalicije u Radissonu, Karamarko dočekan s bakljadom

Predizborni skup Domoljubne koalicije u Radissonu, Karamarko dočekan s bakljadom

U hotelu Radisson u Orašcu u tijeku je predizborni skup Domoljubne koalicije za Dubrovačko-neretvansku županiju, na kojoj sudjeluje i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Prvog čovjeka HDZ-a pred hotelom su dočekali članovi stranke s bakljadom, kao i novinari, na čije je pitanje o dosadašnjem tijeku kampanje izjavio:

– Svi naši skupovi prošli su civilizirano, bez vrijeđanja. Rekao bih da smo čak i ležerni, iako smo u radnom naponu, jer smo uvjereni u našu pobjedu. Vidjeli ste jučer naš veličanstveni skup, lagao sam kad sam rekao da je bilo 15000 ljudi, jer bilo ih je 22000. To je strašan odaziv – istaknuo je Karamarko.

Poziv Zorana Milanovića HDZ-ovim biračima da glasaju za SDP Karamarko je komentirao sa: ‘Fantastično!’

– Bit će mi žao kad Milanović ode s političke scene, jer tako dobrih izjava nismo se dugo naslušali, kao u njegovoj fazi. Čuo sam da će sveti Otac glasati za njega pa pretpostavljam da će i HDZ-ovci. Možda ću i ja glasati za njega, ja sam rimokatolik! – kazao je Karamarko.

Pročitajte još

RAZGOVOR S BRANKOM BAČIĆEM ‘Hrvatsku gradimo srcem i znanjem jer je samo povezana Hrvatska snažna’

Dulist

ZAVRŠNA KONFERENCIJA UOČI IZBORA Pezo: Glas za HDZ je glas za stabilnost i daljnji razvoj Lijepe naše

Dulist

[IZBORNI PODCAST] Mato Franković: Europski tužitelji su izuzeli dokumentaciju! U Zračnoj luci se dogodila eklatantna pljačka! Tko je bio kapo!?

Barbara Đurasović