DuList INUrednički izbor

PREDIVNA GESTA Ovo je Mara. Poklanja dva besplatna šminkanja maturanticama koje si to ne mogu priuštiti

PREDIVNA GESTA Ovo je Mara. Poklanja dva besplatna šminkanja maturanticama koje si to ne mogu priuštiti

Bliži se vrijeme maturalnih zabava. Djevojke i momci pripremaju se za najljepšu večer, kupuju se haljine, odijela, dogovaraju termini za šminkanje, frizuru i manikuru…

Dubrovačka vizažistica Mara Tošić upravo je u ovom razdoblju odlučila učiniti dobro djelo. U svom salonu u Novoj Mokošici poklanja dva besplatna šminkanja djevojkama koje si to ne mogu priuštiti. Čuli smo se s Marom. Taman je bila na pauzi i rado je popričala s nama. Nije joj prvi put da radi ovu predivnu gestu.

-I prije nego što sam otvorila salon, šminkala bih cure koje možda i ne bi pošle na maturalnu, iz razloga što im roditelji ne mogu priuštiti sve te silne stvari. Od šminke, frizure, haljine, manikure do karte! Pa zbog financijskih nemogućnosti propuštaju jednu od najljepših večeri u životu – govori.

Mara nam ističe kako ne mora biti riječ o maturantici. ‘Na šminkanje može doći i njena mama! Kome god treba’, priča nam. I naravno – sve je anonimno.

PREDIVNA GESTA Ovo je Mara. Poklanja dva besplatna šminkanja maturanticama koje si to ne mogu priuštiti

Poklanja i haljine djevojkama. Nosila ih je proteklih godina, i to samo jednom za određenu prigodu.

-Stoje u ormaru i neću ih zasigurno obući. Bolje da ih netko iskoristi te kasnije proslijedi dalje. Bolje je da služi nečemu, nego da skuplja prašinu u ormaru – rekla je Mara. Nada se kako će potaknuti i druge kolege i kolegice da učine

-Mislim da svatko od nas može izdvojiti barem jedan sat i jednu uslugu. Nekome će to značiti puno. Na kraju nas ove geste mogu samo usrećivati. Jer, lijepo je raditi dobra djela. Kako kažu – dobro se dobrim vraća – Mara će sa smiješkom.

Mari se možete javiti na njenim profilima na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu, i dogovoriti termin.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist