Aktualno

PREDAVANJE U DUBROVNIKU Hrvoje Prpić o svom putu do uspjeha

PREDAVANJE U DUBROVNIKU Hrvoje Prpić o svom putu do uspjeha

Poduzetnik Hrvoje Prpić ovog će utorka, 8. svibnja održati predavanje na dubrovačkom Sveučilištu pod motom: Poduzetnik živi neko vrijeme kako nitko ne želi, da bi nakon toga živio onako kako nitko ne može.

U svom predavanju će, kako ističe, ispričati svoj put od jedne od najgorih škola u to doba u Zagrebu, preko uspjeha s HGspotom i potpisivanja ugovora s jednom od najvećih svjetskih internet modnih trgovine ASOS pa sve do uspješnog investiranja u kriptovalute.

Hrvoje Prpić je uspješan serijski poduzetnik, poslovni anđeo i investitor. Njegova prva tvrtka je bila lanac trgovina elektroničke opreme Hgspot koju je započeo u garaži. Posao se razvio do razine od više od 50 trgovina, 350 zaposlenih i prometa od 120 milijuna dolara. U tom je trenutku izašao iz tvrtke putem IPO-a i prodao svoje udjele u tvrtki. Od tad radi kao poslovni anđeo investirajući svoj kapital i znanje u lokalne i regionalne tvrtke.

Predavanje će se održati u utorak, 8. svibnja 2018., na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju (Lapadska obala 7) u 13 sati, u učionici E02.

Pročitajte još

OD PONOĆI Počinje izborna šutnja!

Dulist

[FOTO] SVEČANA DODJELA Ovo su laureati dubrovačkog sporta 2023.!

Dulist

POTPISAN UGOVOR Gradu 10 milijuna eura za rekonstrukciju i dogradnju OŠ Mokošica

Dulist