Natrag
19.4.2019 08:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

PREDAN PRITVORSKOM NADZORNIKU Po Pločama krao gorivo

29.8.2014 @ 13:03 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Policijski službenici Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom osumnjičenim za dva kaznena djela teške krađe i tri kaznena djela krađe.

Naime, 46-godišnjak je od strane policijskih službenika zatečen prilikom krađe oko 100 litara goriva iz dva teretna vozila i autobusa koji su bili parkirani u Ulici Crna Rika u Pločama. Nakon što je uhićen, doveden je u prostorije policije gdje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je spomenuto gorivo otuđio iz spremnika koje je prethodno nasilno otvorio. Također je utvrđeno kako je u vremenu od sredine kolovoza do 28. kolovoza nasilno ušao u skladište u Dalmatinskoj ulici u Pločama odakle je otuđio oko 80 litara goriva.

Nadalje, njega se sumnjiči da je tijekom mjeseca svibnja i srpnja ove godine na području Ploča u tri navrata iz teretnih vozila i jednog radnog stroja otuđio ukupno 300 litara dizel goriva, oštetivši tvrtke u čijem su vlasništvu teretna vozila i radni stroj, za ukupni iznos od 3.000 kuna. Obzirom da se radi o kaznenim djelima gdje se kazneni postupak pokreće po privatnoj tužbi, oštećeni su upoznati s podacima o počinitelju.
Zbog počinjenih teških krađa osumnjičeni je jutros, 29. kolovoza predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana