Sport

Pred Squareom neizvjesna utakmica protiv Vrgorca

Pred Squareom neizvjesna utakmica protiv Vrgorca

Malonogometaši Squarea u nedjelju, 15. veljače od 20 sati u SD Gospino polje igraju utakmicu 14. kola protiv HMNK Vrgorac. Dubrovčani su četvrti, u 13 odigranih utakmica osvojili su ukupno 22 boda.

Veliki oprez vlada u redovima Squarea uoči velike utakmice. Značaj utakmice kontra Vrgorca ima dvostuki značaj; prvo što će momčad, ukoliko osvoji tri boda, učvrstiti četvrtu pozicijiu, a drugi je što će gotovo sigurno osigurati doigravanje za prvaka Hrvatske!

– Čeka nas Vrgorac koji je upisao dva poraza na početku drugog dijela, no oba sa pogotkom razlike (3:2) ali od Splita i Novog Vremena koji su izuzetno kvalitetne momčadi. Očekujem jednu vrlo tešku utakmicu, respektiramo protivnika, međutim napravit ćemo sve da ostvarimo treću uzastopnu pobjedu i da učvrstimo tu četvrtu poziciju za doigravanje – rekao je Marinko Mavrović, trener Squarea.

Vrgorac je u teškoj situaciji, osvojio je tek 10 bodova, a ova im utakmica također ima veliki značaj jer bi eventualnim ‘skalpom’ Squarea uhvatili priključak s momčadima koje konkuriraju za play off.

– Jedna vrlo važna utakmica za nas, a Vrgorcu možda još važnija s obzirom na stanje na ljestvici. Čeka nas neizvjesna utakmica, od prve do posljednje sekunde pa s toga ovim putem pozivam sve naše navijače da nas podrže u nedjelju – riječi su Duje Reza.

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist