Aktualno

PRAVI SPECIJALITETI Evo što vas očekuje u nastavku Good Food Festivala

PRAVI SPECIJALITETI Evo što vas očekuje u nastavku Good Food Festivala

Good Food Festival donosi nastavak festivalskih radionica u izvedbi Gourmet Experience Croatia u Turističkoj zajednici i radionice spravljanja tradicionalnih slastica u Deši.

U četvrtak, 17.listopada u 10 sati započinju radionice tradicionalnih slastica udruge Deša, a prva radionica donosi pripremu torte od skorupa, tradicionalne dubrovačke torte koja se pripremala u svečanim prilikama. Na Dešinoj radionici imat ćete priliku kušati pravu tortu od skorupa i uživati u njezinom izvornom okusu. Za vrijeme Good Food Festivala, u Turističkoj zajednici, tradicionalno će gostovati Sandra Rončević i Karmela Karlović iz Gourmet Experience Croatia, koje će u četvrtak 17.listopada održati dvije radionice, pripremu pogače zvane babica u 10 sati i kako napraviti tri vrste istarsko – primorske tjestenine u 17 sati.

Podsjećamo kako se drugog festivalskog dana u prostorijama Turističke zajednice grada Dubrovnika, održala radionica ‘Slatko, a zdravo’, mlade slastičarke Antonije Medo, koja je kroz svoje umijeće pripremanja slastica, pokazala kako napraviti zdravu tortu od rogača bez glutena i sirove veganske čupavce bez šećera, jaja, glutena i mlijeka, a vrhunski chef Mate Janković kroz svoju drugu završnu radionicu pokazao je svim sudionicima kako pripremiti škampe na više načina te otkrio sve tajne pripreme ove vrhunske namirnice.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist