Natrag
17.2.2019 04:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pravedan: Mislio sam da je šala!

28.4.2012 @ 9:52 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

U Hrvatskoj su očito demokratski put batine. Sve ono što sam rekao neka pobiju, ali ne mogu pobiti jer su sve te podatke o kojima sam govorio na Gradskom vijeću dali u svom izvješću o radu – govori Antun Pravedan,

gradski vijećnik i predsjednik dubrovačkog HNS-a, o potezu Društva prijatelja dubrovačke starine.

DPDS je, naime, Pravedana isključio iz svog redovnog članstva, a o tome mu je prvi glas stigao u obliku SMS-a kojega mu je u tijeku ovotjedne sjednice Gradskog vijeća poslao prijatelj. No, on je mislio da je to šala sve dok ga ovog petka o tome nisu upitali novinari.

Službeno nije dobio da je isključen iz članstva Prijatelja starine, što ni ne očekuje, jer kaže kako nikad kao član nije bio pozvan ni na Skupštinu Društva.

Je li isključen svog vijećničkog pitanja na Gradskom vijeću, ili istupu na konferenciji za novinare od prije 20-ak dana ne zna.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana