Aktualno

Prava sreća pronaći posao u Vodovodu

Gradska tvrtka Vodovod ima odnedavno novu zaposlenicu.

Naime, na poslovima odnosa s javnošću prije desetak dana zaposlena je Ivana Vegar. Riječ je o mladoj curi iz Ljubuškog, inače mlađoj sestri Kristine Vegar Čuvalo. Za one koji ne znaju, ona je pak zaposlena u Uredu gradonačelnika, također na poslovima odnosa s javnošću.

Prema informacijama iz gradske tvrtke Vodovod Ivana Vegar je zaposlena kao pripravnik, a njezin djelokrug posla bit će na novom računalnom sustavu i u interakciji s građanima. Naime, direktor gradske tvrtke Vodovod Pero Mišković ustvrdio je kako su prezaposleni, te će taj dio posla onda pasti na novu djelatnicu zaposlenu u gradskoj tvrtci Vodovod. Inače, mlađa sestra Vegar je čini se pravom srećom naletila na ovaj posao, za koji nigdje nije bio raspisan natječaj, jer u gradskoj tvrtci Vodovod kažu da im za to natječaj – nije bio obveza.

Pročitajte još

OLIMPIJSKE NADE Jugašima četvrto mjesto

Dulist

MARE I LEONA U ĐIRU ‘Ne bismo Orsan mijenjali ni za što, ali izluđuje nas parking i skupa butiga’

Dulist

LIJEČNICE MARIJA I KATARINA DORŠNER Uvijek smo se pratile u stopu. Sestra je osoba na koju možeš u svemu računati

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija