Natrag
26.4.2019 08:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Prava sreća pronaći posao u Vodovodu

11.10.2013 @ 20:25 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Gradska tvrtka Vodovod ima odnedavno novu zaposlenicu.

Naime, na poslovima odnosa s javnošću prije desetak dana zaposlena je Ivana Vegar. Riječ je o mladoj curi iz Ljubuškog, inače mlađoj sestri Kristine Vegar Čuvalo. Za one koji ne znaju, ona je pak zaposlena u Uredu gradonačelnika, također na poslovima odnosa s javnošću.

Prema informacijama iz gradske tvrtke Vodovod Ivana Vegar je zaposlena kao pripravnik, a njezin djelokrug posla bit će na novom računalnom sustavu i u interakciji s građanima. Naime, direktor gradske tvrtke Vodovod Pero Mišković ustvrdio je kako su prezaposleni, te će taj dio posla onda pasti na novu djelatnicu zaposlenu u gradskoj tvrtci Vodovod. Inače, mlađa sestra Vegar je čini se pravom srećom naletila na ovaj posao, za koji nigdje nije bio raspisan natječaj, jer u gradskoj tvrtci Vodovod kažu da im za to natječaj – nije bio obveza.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana