Natrag
15.2.2019 22:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

PRAVA ISTINA Ovo su tri razloga zašto žene vole ‘loše dečke’!

1.3.2015 @ 22:29 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

Nema žene koje se bar jednom u životu nije zapitala što to ima u ‘zločestim’ dečkima i njihovu šarmu.

Naime, u ljubavnoj povijesti mnogih od nas stoji zabilježen bar jedan buntovni frajer kojem niti jedna mama ne bi dala zeleno svijetlo. Iako nema žene koja ne želi da je se tretira s poštovanjem i ljubaznošću, nekako se svima dogodi da im se pod kožu uvuče drski frajer koji iskače iz okvira ‘dobrog’ ponašanja.

Frajeri koji šalju dvosmislene poruke, muškarci koji nas nerijetko ostave da čekamo, skloni flertu, zbog kojih se žene često pitaju vole li ih ili se samo poigravaju s njima. Donosimo vam tri glavna razloga zašto žene padaju na ‘zločeste’ dečke.

Čista karizma – ‘Bad guy’ će uvijek znati što reći i tako vam se uvući pod kožu. Drski pogled zavodnika, uz odličnu tehniku zavođenja njegovo je moćno oružje koje može u trenu pokoriti. Bilo da dijeli komplimente ili koristi izazivački, pomalo drski način komunikacije uvijek ćete ga htjeti još jednom vidjeti.

Njegova nedostupnost – Zločesti frajeri uvijek moraju biti malo neuhvatljivi. I iako mnoge žene žele organizirani raspored i neku konstantu u viđanju, upravo neuhvatljivost ovakvih muškaraca čine da ih želimo opet susresti i osvojiti. Njegova zauzetost poslom, prijateljima može nam ići na živce no upravo nas ta nedokučivost i privlači.

Čisti izazov – Zločesti frajeri neće skakati na svaku našu molbu. Što se njih tiče nismo uvijek u pravu. Oni uzvraćaju udarac kada im kontriramo i izazivaju emociju i strast. Oni ne stavljaju tako lako svoje potrebe na drugo mjesto, a sve kako bi ugodili nama.

 

Izvor: Zadovoljna.hr

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana