Natrag
23.3.2019 17:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

Praskozorje u Slobodi

15.11.2011 @ 10:36 Andrea Falkoni Račić dulist IN
2;2

Podijelite:

Svjetska premijera posljednjeg nastavka filmske franšize „Sumrak saga: Praskozorje – 1. dio“ održat će se u četvrtak, 17. studenoga i u dubrovačkom kinu Sloboda.

Projekcije su u 18:30 i 21:00 sat. Riječ je o filmu redatelja Billa Condona, a u glavnim su ulogama Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner.

"Robert Pattinson i Kristen Stewart u ulogama besmrtnog vampira i mlade tinejdžerice koji se zaljubljuju i ruše sve granice i predrasude, svojom savršenom glumačkom kemijom osvojili su milijune gledatelja širom svijeta, a film “Sumrak” je postao instant klasik. Ove godine Sumrak saga se nastavlja prvim dijelom posljednjeg poglavlja – filmom “Praskozorje”.

Quileute i Volturi približavaju se Belli i Edwardu koji uskoro trebaju postati roditelji. Dijete koje čekaju predstavlja prijetnju kako za vukodlake tako i za vampire"
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana