Natrag
17.2.2019 23:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Praćenje Gradskog vijeća samo uz akreditaciju!

24.7.2013 @ 14:29 Nikša Miletić Politika

Podijelite:

Prva radna sjednica Gradskog vijeća izaziva čini se nevjerojatan interes građana.

Naime, iz protokola Grada Dubrovnika na redakcijske mailove stigla je obavijest u kojoj se novinare i urednike poziva da pošalju imena ljudi koji će u ime svojih medija pratiti sjednicu

''Budući da se iskazuje veliki interes za praćenjem 2. sjednice Gradskog vijeća koja će se održati u utorak, 30. srpnja 2013. godine s početkom u 17.00 sati, molimo da svi vi koji planirate pratiti sjednicu dostavite svoje podatke (akreditirate se) najdalje do ponedjeljka u 13.00 sati, kako bi osigurali dovoljan broj mjesta za vas i vaše tehničko osoblje'', pozvali su iz Grada Dubrovnika.

Podsjetimo, inicijativa Srđ je naš je prije nekoliko dana putem svojih štandova pozivala je građane da prisustvuju sjednici na kojoj će povijesni 'Dubrovački dogovor' izglasati UPU Bosanka, odnosno projekt golfa na Srđu.

Inače, koliko nas novinarsko pamćenje služi, ovo je prvi put da je pripadnicima sedme sile potrebna akreditacija za pratit rad ovog predfstavničkog tijela.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana