Natrag
24.4.2019 06:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

Poznato tko će izraditi Strategiju sporta i sportske infrastrukture

13.3.2018 @ 21:42 Dulist Aktualno

Podijelite:

Ponuda tvrtke Razvoj i inovacije u sportu j.d.o.o. iz Svete Nedelje odabrana je kao ekonomski najpovoljnija u postupku javne nabave za izradu Strategije sporta i sportske infrastructure u Gradu Dubrovniku 2018. – 2028.

Riječ je o tvrtci čiji je direktor Zrinko Čustonja, profesor na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Dubrovniku, a čije ime je u više navrata spominjao i gradonačelnik Franković govoreći o izradi za dubrovački sport iznimno važnog dokumenta. Čustonja je, podsjetimo, tijekom predizborne kampanje za lokalne izbore sudjelovao na HDZ-ovom okruglom stolu u sportskoj infrastrukturi.

Naime, iz Frankovićevih izjava činilo se kao da je posao izrade već dodijeljen Čustonji ted a se ovaj već ‘bacio na posao’, ali su u Gradskoj upravi ipak bili oprezniji te su izradu ipak ‘stavili’ na javnu nabavu.

Čustonja je za izradu ponudio vlastiti ‘know how’ (poveći broj znanstvenih radova i projekata na temu razvoja sporta), njegove kolege s Kineziologije (Dragan Milanović, Dario Škegro, Miroslav Hrženjak), ali je kroz sporazume o poslovnoj suradnji u izradu uključio i lokalnu pamet (dr. sc. Aleksandar Selmanović i dr. sc. Dean Kontić).

Inače, procijenjena vrijednost izrade Strategije iznosila je 290 tisuća kuna, a Čustonjina tvrtka posao je dobila po 10 tisuća kuna nižem iznosu, a kao jedina pristigla bila je ujedno i ekonomski najpovoljnija.

Strategija bi trebala biti gotova za četiri mjeseca.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana