Sport

Poznati prvi četvrtfinalisti “malog Wembleya”

Poznati prvi četvrtfinalisti "malog Wembleya"

Poznata su prva četiri sudionika četvrtfinala 20. Turnira na malih barica ''Montovjerna 2012'' koji se igra na igralištu 'mali Wembley'.

U prvoj utakmici osmine finala, Ponton protiv momčadi HC nije uspio zadržati prednost iz 16. minute kada je Srđan Matijašević pogodio za 1:0. U posljednjim sekundama prvog dijela, Marin Serdarević se najbolje snašao ispred gostujućih vrata te pogodio za izjednačenje. U nastavku utakmice, već nakon dvije minute igre, Serdarević je ponovno strijelac za veliku radost svoje momčadi kao i mnogobrojnih navijača na tribinama ''malog Wembleya''.

Do kraja susreta, obje su momčadi imale dosta prilika, međutim rezultat se nije promijenio. U drugom susretu osmine finala, susreli su se Rock caffe Exit i Konoba Maestral Ston. Utakmica je završila bez pobjednika, a zbog boljeg izvođenja kaznenih udaraca, pogotkom Ante Ivaniševića, Konoba Maestral Ston izborila je plasman među osam najboljih momčadi ove godine. Momčad Tutti Frutti, predvođena Borisom Čirićem – Bagarićem, povela je protiv jednih od favorita turnira, momčadi Fast food Gavun pogotkom Marka Gustina u 23. minuti.

Međutim, da opravdaju ulogu favorita, pogotkom Matea Saulana i Marija Jarka, Gavun je pet minuta prije kraja susreta riješio dvojbe oko plasmana u četvrtfinale turnira. Posljednji susret prvoga dana osmine finala ponudio je dvoboj između momčadi Konoba Zvonik i Brkati slonovi. Na jednoj strani Hrvoje Cvjetković, a na drugoj Dario Marinović – dubrovački futsal majstori, jedan protiv drugog na ''malom Wembleyu''!

Konoba Zvonik, u kojoj je Hrvoje Cvjetković povela je sredinom prvog dijela, a strijelac je bio Dario Burmas. Dvije minute prije kraja prvog poluvremena, istoimeni je bio strijelac za 2:0. U utakmici prepunoj tenzija i oštrih startova, najbolje se snašla momčad Konoba Zvonik koja je do trećeg pogotka stigla zahvaljujući Mladenu Vidoviću u 23. minuti. Dario Marinović, 'Srebrna kopačka' netom završenog Europskog prvenstva u futsalu koji se održao u Hrvatskoj, ostao je bez pogotka na ovoj utakmici iako je za to imao puno prilika.

U 30. minuti susreta Toni Bačić je smanjio rezultatski zaostatak na 3:1, a par minuta poslije Dario Burmas svojim trećim pogotkom na susretu riješio je pitanje pobjednika ovog susreta. U posljednjim minutama susreta Vlado Đurović pogodio je za konačnih 4:2.

Danas su na rasporedu preostale četiri utakmice osmine finala. U petak, 27. srpnja na rasporedu su utakmice četvrtfinala, a u subotu, 28. srpnja polufinalni dvoboji. Nedjelja, 29. srpnja rezervirana je za finalni dan u kojem sve posjetitelje turnira, osim malonogometnih uzbuđenja i atraktivnih poteza, očekuje ugodno iznenađenje, ujedno i poklon Amaterskog sportskog društva Montovjerna povodom 20. godišnjice turnira..

Raspored utakmica (četvrtak, 26. srpnja)
20.00 sati Konoba Koloseum – Mane hastra
21.00 sati Kod Rade – Konoba Bonaca
22.00 sati Elektro team – RU Palace
23.00 sati Taxi Stojić – Fanat špadi

Pročitajte još

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist