Natrag
21.2.2019 04:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

Poznati parovi šesnaestine finala

19.7.2013 @ 13:58 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Sinoć je na malom 'Wembleyu' održan ždrijeb utakmica šesnaestine finala. Ukupno 32 najuspiješnije momčadi bile su razvrstane u dva bubnja. U jednom bubnju 16 prvoplasiranih, a u drugom 16 drugoplasiranih momčadi.

Momčadi koje su ostvarile bolji plasman bile su prilikom ždrijeba prve izvučene, a onda iz bubnja broj dva njihovi (drugoplasirani) protivnici. Nije dugo trebalo da voditelji i igrači momčadi gromoglasnim ovacijama pozdrave par koji je već sada najavljen kao finale prije finala.

Domaćin Caffe bar Olloa (drugoplasirana momčad/2011.) i Konoba Bonaca Sustjepan (drugoplasirana momčad/2012.) igrati će u izravnom dvoboju za plasman u osminu finala. Njihov dvoboj, finale prije finala, igrati će se u subotu, 20. srpnja u 22 sata. Mnogi će reći, jedan od favorita ispada, a put do finala nikad nije bio izjednačeniji. Prošlogodišnji pobjednik Fast food Gavun igrati će u šesnaestini finala protiv momčadi Maritimo koja ove godine po prvi put nastupa na malom 'Wembleyu'.

Od ostalih susreta izdvojimo još susret najmlađe momčadi na turniru No Name, a koja je dobila momčad HC (četvrtoplasirana momčad/2012.) za prolazak u osminu finala. Utakmice šesnaestine finala igraju se četiri dana/četiri utakmice, a vremenski dva puta po dvadeset minuta.

Za naslov na malom 'Wembleyu' boriti će se Fast food Gavun (prošlogodišnji pobjednik), Mišići do neba, Konoba Penatur, Sport caffe Balun, Klub Fontana, C. b. Antika, Konoba Maestral, Antun Tun, Brkati slonovi, Maximus Kia, Ura Nage, DB Kantun, Gorica, Nema predaje, XY, Ponton, HC, C. b. Olloa, Suhy travel, Tutti frutti, C. b. Ferata, Lapad, Rekreativci, Gwantyerra sport, Maritimo, Kvart Svete Marije, No Name, Kvart Sv. Marije, Dominium novus, Pipl mast trast as, Konoba Bonaca, Samba, Sveta Marija i East – West Banje.
 

Raspored, petak, 19. srpnja

20.00 Fast food Gavun – Maritimo
21.00 Rekreativci – Maximus Kia
22.00 Konoba Maestral – DB Kantun
23.00 Suhy travel – SC Balun

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana