Crna kronika

Poznate okolnosti prometne nesreće u Župi

Prometna Kupari

Iz PU dubrovačko-neretvanske sitglo je priopćenje s više informacija o okolnostima teške prometne nesreće koja se sinoć dogodila na Jadranskoj magistrali u blizini Kupara, a u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, jedna teško, a dvije lakše ozlijeđene.

U opisu okolnosti ove tragedije stoji kako je 18-godišnjak upravljao automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Cavtata. Dolaskom na predio Blato u blizini Kupara, izgubio je nadzor nad upravljačem, prešao u suprotnu kolničku traku te udario u drvo i metalni nosač reklame, nakon čega se vozilo zaustavilo na zemljanoj površini van kolnika.
 
– U automobilu se nalazilo ukupno šest osoba, u dobi od 15 do 18 godina. U ovoj teškoj prometnoj nesreći smrtno su stradala dvojica putnika, u dobi od 15 i 16 godina, jedna osoba je teže, dok su vozač i dvojica putnika lakše ozlijeđeni. Svi ozlijeđeni su nakon pružene liječničke pomoći zadržani na daljnjem liječenju u dubrovačkoj bolnici. Očevid ove prometne nesreće obavio je nadležni državni odvjetnik u suradnji s  policijskim službenicima – stoji u priopćenju PU.

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist