Natrag
21.3.2019 11:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

POZNATE OKOLNOSTI DOGAĐAJA U VRBICI Kaznena prijava 26-godišnjakinji, zatečena tijekom prodaje droge

13.9.2018 @ 11:58 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Iz Policijske uprave dubrovačke-neretvanske obavijestili su kako je dovršetkom kriminalističkog istraživanja nad troje hrvatskih državljana koji su uhićeni u srijedu, 12. rujna, nešto iza ponoći, na državnoj cesti D-8 u mjestu Vrbica, utvrđena sumnja da je 26-godišnjakinja počinila kazneno djelo neovlaštene proizvodnje promet drogama, dok su dvojica muškaraca u dobi od 35 i 20 godina počinili prekršaj iz oblasti zlouporabe droga.

Naime, osumnjičena 26-godišnjakinja zatečena je u osobnom vozilu dubrovačkih registracijskih oznaka prilikom prodaje amfetamina 35-godišnjaku koji se također nalazio u vozilu, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da mu je navedenu drogu prodavala i ranije te da je amfetamin i marihuanu davala i drugim osobama na trošenje.

Kod druge dvojice muškaraca koji su se nalazili u vozilu pronađena je manja količina marihuane i amfetamina zbog čega im slijedi optužni prijedlog sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, dok će kaznena prijava protiv 26-godišnjakinje biti podnesena u redovnoj zakonskoj proceduri.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana