Crna kronika

POZNATE OKOLNOSTI DOGAĐAJA U VRBICI Kaznena prijava 26-godišnjakinji, zatečena tijekom prodaje droge

POZNATE OKOLNOSTI DOGAĐAJA U VRBICI Kaznena prijava 26-godišnjakinji, zatečena tijekom prodaje droge

Iz Policijske uprave dubrovačke-neretvanske obavijestili su kako je dovršetkom kriminalističkog istraživanja nad troje hrvatskih državljana koji su uhićeni u srijedu, 12. rujna, nešto iza ponoći, na državnoj cesti D-8 u mjestu Vrbica, utvrđena sumnja da je 26-godišnjakinja počinila kazneno djelo neovlaštene proizvodnje promet drogama, dok su dvojica muškaraca u dobi od 35 i 20 godina počinili prekršaj iz oblasti zlouporabe droga.

Naime, osumnjičena 26-godišnjakinja zatečena je u osobnom vozilu dubrovačkih registracijskih oznaka prilikom prodaje amfetamina 35-godišnjaku koji se također nalazio u vozilu, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da mu je navedenu drogu prodavala i ranije te da je amfetamin i marihuanu davala i drugim osobama na trošenje.

Kod druge dvojice muškaraca koji su se nalazili u vozilu pronađena je manja količina marihuane i amfetamina zbog čega im slijedi optužni prijedlog sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, dok će kaznena prijava protiv 26-godišnjakinje biti podnesena u redovnoj zakonskoj proceduri.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist