Natrag
16.7.2018 18:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

POZIV SVIM NADARENIM MLADIM LJUDIMA Danas vrijedni učenici, sutra sjajni stručnjaci!

26.9.2017 @ 18:02 Dulist Aktualno

Podijelite:

Svi budući fizičari, inženjeri, matematičari, biolozi, kemičari, farmakolozi, genetičari, astronauti, biokemičari, liječnici… Svi su oni danas naši vrijedni učenici a sutra sjajni i iznimno obrazovani stručnjaci.

Zna to dobro dubrovačka Udruga za promicanje prirodnih znanosti, koja i ove godine poziva nadarene i zainteresirane učenike da se priključe njihovom radu, a priključiti se mogu svi učenici.

Ove godine, organizirat će nastavu iz matematike, fizike, biologije i kemije za učenike 1. i 4. razreda srednje škole a kako su nam kazali dobrodošli su svi oni željni novih spoznaja i znanja.

Cilj je, ističu iz Udruge, okupiti učenike koji žele učiti više, na zanimljiv i drukčiji način, kroz predavanja profesora, znanstvene izlete, predavanja gostujućih profesora i znanstvenika te vježbe u laboratoriju. Udruga želi učenicima dati dobru početnu poziciju na njihovim budućim fakultetima, neophodno znanje za uspješno studiranje, ohrabriti ih, potaknuti i pomoći da ostanu u svijetu prirodnih znanosti.

Nastava će se održati u razdoblju od 2. listopada do 1. lipnja tekuće školske godine, ukupno 30 sati godišnje po predmetu, u grupama do 15 učenika. Moguće se prijaviti na nastavu iz dva predmeta. Mjesečna članarina za jedan predmet je 120 kuna, a za dva 180 kuna, a prijaviti se možete putem službene stranice Udruge, gdje možete pročitati i još više o ovoj sjajnoj inicijativi.

-Ako ste zainteresirani, pridružite se i budite dio jedne lijepe znanstvene priče – pozivaju iz Udruge, a zanimljivo je dodati i to kako je donator programa Zaklada Caboga Stiftung.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana