Grad

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za 24-satni nadzor brzine!

brzina mjerenje laser policija

Obzirom da je nepropisna i neprilagođena brzina i dalje glavni uzročnik prometnih nesreća s najtežim posljedicama Policijska uprava dubrovačko-neretvanska kontinuiranim provođenjem raznih preventivnih i represivnih aktivnosti nastoji u što većoj mjeri podići razinu svijesti kod vozača u odnosu na brzinu.

Uz to, pozivaju na poštivanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Tako će prometna policija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 18./19. listopada provesti 24-satni pojačani nadzor brzine.

Policija nadzor brzine provodi na lokacijama za koje procjenjuje da su pogodne, ali ovom prilikom pozivamo građane da nam od danas do 12. listopada 2017. g. predložei lokacije za koje oni smatraju da je potrebno nadzirati brzinu.
Svoje prijedloge s naznakom ‘Prijedlog lokacije nadzora brzine’, građani mogu dostaviti na sljedeće načine:

elektroničkom poštom na adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr
telefonom na broj 020/443-051 (od 8 do 16 sati)

Nakon analize svih dostavljenih prijedloga građana, biti će izabrane lokacije pogodne za nadzor brzine. Akcija će se provoditi kontinuirano, na velikom broju lokacija u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

Pročitajte još

More doseglo 21 stupanj. Hoće li za vikend pasti prva banja?

Dulist

Problemi s eUpisima u vrtiće, objava Liste prvenstva odgođena do daljnjega!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist