Natrag
22.4.2019 12:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije nadzora brzine kretanja vozila!

28.3.2017 @ 12:45 Dulist Grad

Podijelite:

Prometna policija će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 19./20. travnja provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila.

Radi ostvarenja ciljeva akcije te senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici, pozivamo građane da od danas, 28. ožujka do 10. travnja 2017. godine predlože lokacije na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na kojima smatraju da je potrebno nadirati brzinu kretanja vozila.

Svoje prijedloge možete dostaviti na e-mail adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr , ili na broj 020/443-176 (u vremenu od 8-16 sati). Svi pristigli prijedlozi uzet će se u obzir te će se analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine.

Akcija će se provoditi kontinuirano na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicam. Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanja ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana