Aktualno

POŽARI U ŽUPANIJI Simović: I dalje najteže u Kuli Norinskoj

Od tri požara na području županije najsloženija situacija je kod mjesta Desne u Kuli Norinskoj – rekao nam je u srijedu popodne županijski vatrogasni zapovjednik Dubrovačko-neretvanske županije Stjepan Simović.

-Požar kod Vojskog Dola u Konavlima se jednim dijelom širi, dok je požar u Orebiću pod kontrolom, ali u vrlo zahtjevnom stanju zbog duge fronte u blizini kuća i hotela. U Orebiću zasad sve ide kako treba. Kanaderi trenutno nisu potrebni, ali održavamo isti broj snaga. To su sve veliki požari u kojima se svako malo nešto upali. Desne su najaktivnije. Stigle su nam dodatne vatrogasne snage i Hrvatska vojska s 52 vojnika. Lokacija je u brdu na velikoj visini, a djeluje jedan kanader – izjavio je Simović.

-Požar u Konavlima dijelom zaustavljen, ali se nastavlja širiti. Uskoro očekujemo dolazak kanadera, kako bismo sanirali vrh brda i zaokružili požar. Riječ je o nepristupačnom terenu, do kojeg ne možemo s vozilima – rekao je Simović.

Foto: FB grupa ‘Vatrogasci su naši heroji’

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I DALJE ČVRSTOG STAVA Nema suradnje s Trebinjem bez isprike

Dulist

RAVNATELJICA CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB RUŽICA MISIR Prijete nam svakodnevno. Ne odustajemo!

Leona Rašica

ATLANTSKA PLOVIDBA Usmjereni smo na pružanje pomoći ozlijeđenim pomorcima te obiteljima smrtno stradalih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija