Natrag
17.2.2019 02:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Požar ugašen brzom reakcijom osoblja

17.12.2012 @ 10:55 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Zbog kvara na vozilu parkiranom u garaži Hilton Imperiala na istome je u večernjim satima nedjelje izbio požar u prednjem dijelu, o čemu je duList već sinoć pisao. Kako javljaju iz hotela Hilton Imperial, brzom reakcijom hotelskog osoblja plamen je stavljen pod nadzor.

– U tijeku saniranja požara na vozilu, aktivirao se vatrodojavni sigurnosni sustav, a potom i požarni alarm. Uz kvalitetnu i besprijekornu uslugu, sigurnost naših gostiju je na prvom mjestu, te se po strogim sigurnosnim procedurama, bez obzira na lokaciju požara, evakuirala hotelska zgrada – navode iz Hiltona, dodavši kako su na teren izašli i dubrovački vatrogasci, te policija koja je ustvrdila i stabilizirala trenutno stanje.

– Ovim putem im se zahvaljujemo na brzoj i uspješnoj reakciji te pruženoj pomoći. U ovom trenutku još je nepoznato iz kojih razloga je došlo do kvara na vozilu, no u tijeku je proces koje će ustvrditi detaljni uzrok – zaključili su iz ovog dubrovačkog hotela.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana