Natrag
21.2.2019 23:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

Požar u Kominu izazvalo iskrenje vlaka

14.8.2012 @ 10:22 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Požar u Kominu koji je aktivan već četvrti dan izazvalo je iskrenje prilikom prolaska vlaka. Utvrdili su to policijski službenici i inspektor zaštite od požara, koji su obavljali očevid.

Prema izvješću PU ovaj je veliki požar na području Komina i Kule Norinske sinoć kasno, iza 23 sata, lokaliziran, a vatrogasci i dalje nadziru požarište.

Također, jučer je obavljen i očevid požara u Novoj Mokošici koji je izbio 12. kolovoza oko 15 sati u ulici Od izvora i proširio se u smjeru državne granice s Bosnom i Hercegovinom.

Utvrđeno da je požar izbio na rubu odvodnog kanala u spomenutoj ulici, a uzrok je otvoreni plamen. Policija nastavlja s provođenjem izvida kako bi se utvrdile sve okolnosti izbijanja požara.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana