DuList IN

POVODOM USPJEŠNE SEZONE Gin & Jazz party u hotelu Hilton Imperial!

POVODOM USPJEŠNE SEZONE Gin & Jazz party u hotelu Hilton Imperial!

Povodom još jedne uspješne sezone hotel Hilton Imperial Dubrovnik organizirao je druženje s poslovnim partnerima.

Tema zabave je Gin & Jazz, kako bi se partnerima zahvalilo na sjajnoj suradnji te kako bi se predstavio renovirani i rebrandirani hotelski bar The Imperial Bar and Lounge.

Za jazzy atmosferu pobrinuo se Željko Barač na saxofonu, uz pomoć sjajnog Old Pilot’s gina, proizvod hrvatske destilerije Duh u boci. Uz gin i tonic koji su vjerojatno najpopularnije piće današnjice, gin će biti predstavljen i u jednom od koktela s potpisom – Ditto, Cock-tail. Ovaj koktel baziran na ginu, prvi put se spominje još 1798. godine i prvo je piće koje je nosilo naziv koktel.

Ekipa nagrađivanih barmena The Imperial Bar and Loungea kreirala je jedinstvenu novu ponudu inspiriranu knjigom Book of cocktails iz 1897. godine, kojom je koktel lista postala jedinstvena u Gradu.

Ranije ove godine, točnije 15. travnja 2018, nakon petomjesečne renovacije hotel je otvorio svoja vrata u novom ruhu. Prilikom kreiranja novog izgleda hotela dizajneri su slijedili tri glavne misli vodilje: Imperialova bogata i slavna prošlost, Hiltonovi najviši standardi te moderna očekivanja današnjih gostiju.

-Posjetite nas i uvjerite se sami!-poručuju iz hotela Hilton Imperial.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist