Aktualno

POVIJESNA POBJEDA Franković i Dobroslavić čestitali rukometašima na plasmanu u Premier ligu

POVIJESNA POBJEDA Franković i Dobroslavić čestitali rukometašima na plasmanu u Premier ligu

‘Iznimno mi je drago što Vam mogu čestitati na ovom zaista veličanstvenom uspjehu. Svi pobjedi i porazi, intenzivni treninzi i svakodnevno izgaranje na parketu vodilo je prema ovom povijesnom trenutku’, napisao je u svojoj čestitci članovima RKHM Dubrovnik gradonačelnik Mato Franković koji su se utakmicom protiv Splićana u srijedu u Gospinom polju izborili plasman u Premier ligu.

‘Ostvarili ste najveći uspjeh kluba u 45 godina postojanja na što morate biti posebno ponosni, a isto tako se, vjerujem, osjećaju sve starije generacije koje su također časno nosile dres kluba, ali i buduće generacije koje će s vremenom krenuti vašim stopama. Kad vam se slegnu dojmovi i kada zaista postanete svjesni što ste upravo ostvarili, sigurno ćete krenuti u nove pobjede, a mi ćemo ih svi s velikim veseljem pratiti. Još jednom, svaka čast!’, dodao je Franković.

Riječi pohvale klubu uputio je i župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić:

‘Dubrovačko-neretvanska županija oduvijek je davala vrhunske sportaše, a plasman u Premijer hrvatsku ligu nastavak je te časne tradicije i početak vašeg sudjelovanja u našoj elitnoj rukomentnoj konkurenciji. Svjesni smo da je ovaj uspjeh došao uz talent, ali i odricanje i naporan rad i možda najvažnije od svega uz snažnu volju za dokazivanjem. Svim igračima, trenerima i ostalim djelatnicima kluba od srca čestitam i želim puno uspjeha u daljnjem natjecanju.’
 

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

OBRAĐENA GOTOVO SVA BIRAČKA MJESTA HDZ-u 61 mandat, SDP-u 42

Dulist

NOVI PROGRAM Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik?

Dulist