Zanimljivosti

POTVRDILI NORVEŽANI Dubrovnik nadmašio konkurenciju i proglašen najboljom destinacijom!

POTVRDILI NORVEŽANI Dubrovnik nadmašio konkurenciju i proglašen najboljom destinacijom!

U istraživanju koje provodi Norwegian Cruise Lines, Dubrovnik je proglašen najboljom destinacijom na početku sezone te je iza sebe ostavio Veneciju, Kopar, Split, Krf, Katakolon i Vallettu.

Norwegian Cruise Lines (NCL) je provela istraživanje tijekom prvog dolaska broda Norwegian Spirit, koji je u Dubrovniku boravio 17. travnja s oko 2200 putnika, na putovanju od Valette (ukrcaj) do Venecije (iskrcaj)Pored tri navedena grada brod je posjetio i Krf, Katakolon, Split te Koper u razdoblju od 13. do 20 travnja 2018.

Radi se o redovitom ispitivanju zadovoljstva gostiju putem upitnika koje kompanija Norwegian Cruise Lines (NCL) provodi na svakom putovanju, a odnosi se između ostalog i na ocjenu svake pojedine destinacije prema nekoliko parametara: opća turistička ponuda destinacije, kvaliteta autobusa i vodiča na izletima i shuttle service-u, čistoća destinacije te opći dojam.

S aspekta agencijske usluge u destinaciji, kompanija ocjenjuje i participaciju gostiju na izletima i u dubrovačkom slučaju ista je iznosila nešto više od 40 posto što je daleko bolji rezultat nego u drugim lukama, a također i daleko iznad prosjeka Dubrovnika (25-30 posto). Temeljem ovoga, Dubrovnik se zaista može pohvaliti odličnim početkom jer je u svim parametrima nadmašio konkurenciju.

Podsjetimo Norwegian Cruise Lines (NLC) je jedna od cruise kompanija za koje usluge izleta na kružnim putovanjima pruža Gulliver travel dio Intercruises grupe.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist