Grad

‘POTREBE GRAĐANA I VIZIJA GRADA’ Sudjelujte u radionici za izradu Plana upravljanja

'POTREBE GRAĐANA I VIZIJA GRADA' Sudjelujte u radionici za izradu Plana upravljanja

Grad Dubrovnik i Zavod za obnovu Dubrovnika pozivaju građane na radionicu povodom izrade Plana upravljanja zaštićenom spomeničkom cjelinom grada Dubrovnika.

Radionica (3) ‘Potrebe građana i vizija Grada’ održat će se u Lazaretima, u subotu, 23. studenog 2019. od 10 do 12 sati. Dobrodošli su svi zainteresirani građani s čitavog administrativnog područja Grada Dubrovnika, njihovi predstavnici u tijelima lokalne samouprave te udruge civilnog društva.

Za sudjelovanje na radionici potrebna je prethodna prijava na mail adresu planupravljanja.du@gmail.com. Prijave je potrebno podnijeti do petka, 22. studenog do 12:00 sati. Na istu adresu građani su slobodni poslati njihove prijedloge i sugestije.

Na radionici će se:
– predstaviti i valorizirati rezultati prethodnih radionica
– utvrditi stavovi o potrebama građana, o viziji Grada, kao i o ciljevima i mjerama za upravljanje.

Plan upravljanja izrađuje se s ciljem stvaranja pretpostavki za upravljanje zaštićenom spomeničkom cjelinom grada Dubrovnika kako bi se očuvala i unaprijedila svojstva izvanredne univerzalne vrijednosti pod zaštitom UNESCO-a uz istodobno razvijanje suvremenog života Grada, a radionicom će se ostvariti izravno uključivanje građana i njihovih prijedloga u izradu Plana upravljanja. Participacija građana u trenutnoj fazi izrade Plana upravljanja predviđena je kroz radionicu, kao i fokus grupe radi definiranja vizije i ciljeva Plana upravljanja te njihovog usklađivanja s vizijom i ciljevima ostalih dionika u izradi Plana upravljanja i samom procesu upravljanja zaštićenom povijesnom spomeničkom cjelinom Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist