Natrag
20.4.2018 12:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Potraga za Hrvatom s broda Gallia

8.7.2012 @ 19:00 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Nastavlja se potraga za hrvatskim pomorcem B.K.(1966.) koji je nestao u petak s trgovačkog broda „Gallia“, a u potragu se danas uključio i brod Obalne straže „Andrija Mohorovičić“. U potragu je uključena i Obalna straža Italije koja područje svoje odgovornosti također pretražuje brodovima i zrakoplovima.

U petak u popodnevnim satima područje jugozapadno od Palagruže preletjela su u dva navrata zrakoplovi Obalne straže, a traganje je na isti način nastavljeno i u subotu.

Brod „Gallia“ liberijske zastave koji je isplovio iz luke Limassol prema Trstu bio je na  poziciji traganja do jučer do 21 sat kada je nastavio putovanje prema Trstu.

MRCC Rijeka obavještava sve brodove koji plove navedenim područjem na pojačano motrenje a putem Obalnih radio postaja svakih sat vremena odašilje se poruka hitnosti i upozorenje o potrazi.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana