Natrag
22.2.2019 11:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

Potpredsjednici Valamar Riviere nagrada ‘Poslovna žena godine 2018.’

27.11.2018 @ 6:37 Dulist Aktualno

Podijelite:

Ivani Budin Arhanić, potpredsjednici Valamar Riviere za poslovni razvoj i korporativne poslove, dodijeljena je nagrada MBA Croatia – Poslovna žena godine 2018.

MBA Croatia je udruženje polaznika i diplomanata MBA studija koje već skoro 10 godina okuplja MBA alumnije i poslovnu zajednicu u Republici Hrvatskoj i regiji. U svom se djelovanju Udruga zalaže za etiku u poslovanju, znanje i društvenu odgovornost te na kraju godine dodjeljuje priznanja istaknutim pojedincima u gospodarstvu Hrvatske zaslužnima za promoviranje njenih vrijednosti.
Ove je godine MBA Croatia dodijelila nekoliko priznanja: za Najbolje predavanje – akademska zajednica Koradu Korleviću, za Poduzetnika godine 2018. Anti Mandiću, priznanje za Doprinos poslovnoj etici i društveno odgovornom poslovanju Nenadu Bakiću i MBA Croatia – Poslovna žena godine 2018. Ivani Budin Arhanić.

Krešimir Profaca, potpredsjednik udruge, je prilikom uručenja nagrade gđi Budin Arhanić rekao: „MBA Croatia zalaže se za što veću zastupljenost žena u poslovnom, a pogotovo menadžerskom svijetu. Stoga nam je vrlo važno da ovu posebnu nagradu dodijelimo te istaknemo važnost, uspjeh i doprinos osobe kojoj je dodjeljujemo. Zbog iznimnih rezultata koje tvrtka Valamar postiže, a u kojoj je gđa Budin Arhanić zadužena za vrlo važne strateške i operativne funkcije – akvizicije i širenje poslovanja, digitalizaciju i inovacije, kvalitetu usluge, društvenu odgovornost, korporativne komunikacije i odnose s javnošću – i imajući na umu da se sve to događa u svjetski konkurentnoj grani industrije, a to je naš turizam, s ponosom smo joj dodijelili ovu nagradu.“

Ivana Budin Arhanić završila je studij ekonomije na Middlebury Collegeu u SAD-u 1999. godine. Nakon završenog studija tri godine radi kao konzultant za strateški menadžment u Bostonu i New Yorku te dvije godine u Luri d.d. na širenju poslovanja u regiji. Dvogodišnji MBA studij završava 2007. na prestižnom fakultetu Harvard Business School, nakon čega nastavlja karijeru u Valamaru na raznim strateškim i upravljačkim funkcijama, gdje je od 2015. godine potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Valamar Riviere d.d.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana