Natrag
23.3.2019 20:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

POTPISAN SPORAZUM Na Ilinom vrhu u Konavlima gradi se višenamjenski antenski stup

5.3.2018 @ 16:14 Dulist Županija

Podijelite:

Sporazum o međusobnim pravima i obvezama u svrhu zajedničke izgradnje i uporabe višenamjenskog infrastrukturnog objekta na lokaciji Ilin Vrh potpisali su danas direktor Hrvatske kontrole zračne plovidbe Vlado Bagarić i član Uprave – direktor Odašiljača i veza Mate Botica, te Predugovor o osnivanju prava građenja s don Tihomirom Šakotom, župnikom župe Gospe Karmelske kao vlasnika zemljišta na kojem je planirana gradnja.

Radi podizanja kvalitete usluga koje pružaju trgovačka društva HKZP i OiV pokrenuli su realizaciju izgradnje višenamjenskog antenskog stupa i pratećih objekata za smještaj sustava nadzora zračne plovidbe s pripadajućom telekomunikacijskom opremom i smještaj elektroničke komunikacijske opreme za pružanje elektroničkih komunikacijskih usluga na lokaciji Ilin Vrh u Konavlima.

Potpisivanjem dokumentacije ostvareni su uvjeti za pokretanje daljnje procedure izgradnje, od projektiranja, ishođenja potrebnih dozvola i izgradnje zajedničkog objekta.

Realizacija 25 milijuna kuna procijenjene vrijednosti investicije planirana je u 2018. i 2019., kada je u planu i puštanje izgrađenog objekta u funkciju.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe i Odašiljači i veze su trgovačka su društva od strateškog interesa i u stopostotnom vlasništvu Republike Hrvatske. Rad na ovom zajedničkom projektu, navodi se u priopćenju za medije, primjer je odlične suradnje dviju državnih tvrtki.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana