Zanimljivosti

POSVETIO SE VRTU I RUŽIČNJAKU Don Robert Ćibarić sport zamijenio poljoprivredom

Župnik župe sv. Mihajla don Robert Ćibarić je dolaskom na službu u Lapad odlučio umjesto odlaska u teretanu i bavljenja sportom svoje vrijeme posvetiti vrtlarstvu.

Naime, prve je godine, priča za portal Hrvatske katoličke mladeži, posadio sam 200 ‘struka pomadora’ i drugog povrća s ciljem da svi osjete ugodno zadovoljstvo rada na zemlji i plodove koje ona donosi.
-Tako čovjek biva zadovoljniji i sretniji dok promatra Boga u prirodi jer Bog dopušta da sve raste i cvijeta, a čovjek onda blaguje ono što je svojim rukama obrađivao. Uvijek nakon svete mise pozivamo vjernike da se posluže plodovima koji rastu u vrtu, a oni to rado i čine – ispričao je don Robert dodavši kako su mu u svim poslovima oko vrta i ružičnjaka, prvi oslonac časna sestra Veselka i Stanko Begušić. Istaknuo je kako krv nije voda jer se poljoprivredom bavio i njegov otac.

Foto: Facebook

Pročitajte još

Sve je spremno za aplikaciju antičke Narone

Dulist

OBLJETNICA HRM-a Još stignete obići ponos naše mornarice

NAKON TOM JONESA I IL VOLA U Dubrovnik stiže Andrea Bocelli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija