Natrag
23.5.2018 14:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Postavlja se ograda u Eko parku Omblići

31.5.2012 @ 10:15 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Jako smo sretni svi mi, Eko-Omblići, posebno  ovih dana jer se postavlja ograda na naš Eko park Ombla u Mokošici, javljaju nam.

-Hvala svima koji su nam pomogli u postavljanju potrebne i korisne ograde, a to su Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija, Tehnogradnja i portal duList!Sada se  sva djeca i mladi mogu sigurno igrati i valjati po našim zelenim livadicama Eko parka Ombla!!! A sjećamo se, još ove zime smo se javili upravo Vama dragi duLlist portal s ovim problemom i onda  malo pomalo …i ograda je već tu, završni radovi su u tijeku do kraja ovog tjedna kako nam kažu iz Tehnogradnje.

Cijena postavljanja ograde u dužini 10 metara je ukupno  5.250 kuna koju su financirali Grad Dubrovnik sa 2.000 kuna, Županija sa 1.500 kuna i Tehnogradnja sa 1.750 kuna – pišu Ekoomblići.
 
U ovu subotu ujutro ističu, ako vrijeme dozvoli, opiturat će i veselo obojati eko bojama zid ispod nove ograde kako bi Mokošica blista uredna i čista!!
 
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana