Natrag
22.2.2019 01:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Postavlja se blagdanski šator!

12.12.2013 @ 10:40 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Jutros se ispred Gourmet bara Cewle počeo postavljati šator, u kojem će se održavati prigodni božićni program u vremenu od Adventa do Nove godine. Početak će označiti Torta Party 14. prosinca, a osmišljen je u suradnji s TZ grada Dubrovnika i Gradom Dubrovnikom.

U ponudi šatora bi se trebala naći brojna tradicionalna jela i predjela dubrovačkog kraja, ali i kuhano vino, pivo, likeri, sve po prigodnim i promotivnim cijenama.

– Osmislili smo i odličan glazbeni program, od grupe Teatar i Dražena Zečića do našeg DJ-a, ali pozivamo i dubrovačke izvođače i glazbene sastave da nam se pridruže. I s njima smo otvoreni za suradnju – jučer je istaknuo jedan od voditelja blagdanskog programa u Cele, Zlatko Gilja.

Detaljnije o događanjima u Caffe baru Cele građani se mogu informirati i na njihovom Facebook profilu, gdje će se redovito objavljivati novosti vezane za blagdanski program. Iz Caffe bara Cele posebno zahvaljuju Gradu Dubrovniku i TZ-u, a svima poručuju: Dođite i zabavite se!

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana