Aktualno

POSREĆILA JOJ SE ‘OSMICA’ Desetmilijunta putnica ‘Libertasa’ u 2017. je Nada Puhiera

POSREĆILA JOJ SE 'OSMICA' Desetmilijunta putnica 'Libertasa' u 2017. je Nada Puhiera

Dubrovkinja Nada Puhiera 23. prosinca 2017. godine vozila se javnim gradskim prijevozom, točnije ‘osmicom’ na liniji od Viktorije do Gruža, te tako postala deset milijunta putnica u „Libertasovim autobusima, prva u povijesti.

Na prigodnoj svečanosti u Komolcu prigodne poklone te godišnji pokaz za 2018. godinu uručio joj je direktor ‘Libertasa’ Ante Vojvodić.

-Po pitanju prijevoza putnika posljednjih godina zabilježen je stalni porast. Godine 2015. zabilježeno je devet milijuna i 58 tisuća putnika, 2016. godine devet milijuna i 974 tisuće putnika, a 2017. godine, 23. prosinca, je prijeđena brojka od deset milijuna putnika. Što se tiče 2018. godine, nadamo se da će taj broj porasti barem za jedan posto – rekao je tom prigodom Vojvodić.

-Zadovoljni smo zbog uzlazne putanje u broju prijevoza putnika. Nadam se da će 2018. godina biti još bolja. Imamo odlične odnose s ‘Libertasom’ i suradnja je sjajna u svakom pogledu. Pomažemo jedni drugima – izjavio je privremeni pročelnik Upravnog odjela za promet Grada Dubrovnika Đuro Šutalo.

-Hvala ‘Libertasu’ i nadam se da će i ubuduće građanima i gostima grada biti na usluzi, a na ponos gradu Dubrovniku. Vozim se svakodnevno višekratno. Usluga je jako dobra i ništa ne bih mijenjala – rekla je deset milijunta putnica Nada Puhiera.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist