Natrag
16.1.2019 19:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Poslušali građane, stavili stupove: Rasvjeta i na Gornjem Konalu

26.5.2018 @ 10:15 Dulist Grad
5;5

Podijelite:

Grad Dubrovnik je putem nadležnog Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu proveo ugradnju nove javne rasvjete pored autobusnog ugibališta smještenog uz državnu cestu D-8 sa suprotne strane ceste od kolnog pristupa ‘magistrali’ iz Ulice Gornji Kono.

Odgovarajući upravo na brojne zahtjeve građana, izvršena je izrada suvremene javne rasvjete s tri stupna mjesta te je osvijetljen još jedan dio ove prometnice u duljini od oko 100 metara, a čime je umnogome povećana sigurnost stanovnika ovog gradskog područja te svih sudionika u prometu, posebice pješaka.

Podsjetimo, u okviru plana investicijskog održavanja sustava javne rasvjete za 2018. godinu, početkom veljače nova rasvjeta postavljena je na području Gornjeg Konala, i to na do sada neosvijetljenim dijelovima ulica koje izlaze na državnu cestu D-8. Naknadno, tijekom travnja, na do tada neosvijetljenoj 400 metara dugoj dionici uz državnu cestu D-8 na području Nuncijate postavljeno je 12 novih stupnih mjesta čime su obuhvaćena i tri autobusna ugibališta.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana