Grad

POSLOVNI POTHVAT ZIMSKE SEZONE 2016. ‘Navlahuša’ s kućicama!

POSLOVNI POTHVAT ZIMSKE SEZONE 2016. 'Navlahuša' s kućicama!

Svi oni koji su ove godine uspjeli uzeti u najam jednu od 20 adventskih kućica na Stradunu zadovoljno trljaju ruke. Kako i ne bi kad su za dva mjeseca najam ovog pravog malog rudnika bogatstva platili svega – 5 tisuća kuna!

I to na najljepšoj ulici na svijetu gdje najamnine za poslovne prostore od ‘svega par kvadrata’ lete u nebo. Već sad, dok 24 najmoprimca (12 ugostitelja i 12 trgovaca) zadovoljno trlja ruke, mnogi Dubrovčani, pa i oni bez dosadašnjeg poslovnog iskustva, maštaju kako će se sljedeće godine odazvati javnom pozivu Sanitata, uzeti kućicu i lijepo zaraditi.

Jer, šuška se kako se oko kućica vrte milijunske zarade.

Svakako treba naglasiti kako je Sanitat kućice unajmio po cijeni od oko 8 tisuća kuna, a ugostiteljima i trgovcima ustupljene su za 5 tisuća kuna. Iz Gradske uprave napomenuli su kako razliku u cijeni financira Turistička zajednica Grada Dubrovnika, sukladno sporazumu između TZ-a i Sanitata Dubrovnik.

Opširnije o temi cijena kućica, glasinama o puno većim cijenama dogodine te kakve su cijene kućica u Zagrebu i Splitu, pročitajte u tiskanom izdanju DuLista, koji se od 30. prosinca 2015. nalazi u prodaji.

 

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist